Beautyblogster Girl, Inbetweenied is dolenthousiast over HydraFacial

Beautyblogster Sian van Girl, Inbetweenied is dolenthousiast over HydraFacial

Dag 14 - Doe krachttraining
Hydrafacial Challenge: Dag 14
28 januari 2016
Dag 15 - doe 1 klusje per dag
Hydrafacial Challenge: Dag 15
29 januari 2016
Toon alles

Beautyblogster Sian van Girl, Inbetweenied is dolenthousiast over HydraFacial

Girl Inbetweenied dolenthousiast over HydraFacial

Girl Inbetweenied dolenthousiast over HydraFacial

Sian is een beauty en style blogster uit Washington DC. Ze vond dat er niet genoeg advies te vinden was voor mensen met een normale kledingmaat, en startte daarom haar eigen blog! Ze houdt van haar rondingen en haat gephotoshopte afbeeldingen. Op haar blog vind je stijltips voor elk maatje!

Een tijdje geleden testte ze HydraFacial uit en was dolenthousiast: “Mijn huid voelt gehydrateerd aan, mijn poriën zijn geminimaliseerd, mijn teint is verbeterd, mijn donkere vlekjes zijn lichter en de lijntjes op mijn voorhoofd zijn minder goed zichtbaar. Ik ben extreem tevreden met de resultaten – en dit was nog maar mijn eerste behandeling! […] De resultaten van de HydraFacial blijven ook langer zichtbaar dan die van gewone behandeling. Mijn huid bleef stralen, ik had geen last van acne en mijn huid voelt nog steeds super zacht na enkele dagen. Een week na de behandeling lijkt het of mijn donkeren vlekjes nog lichter geworden zijn! […] Ik geef deze behandeling een dikke 10;  ik raad ze ten zeerste aan (wie mij goed kent weet dat ik dat niet vaak doe!)”

HYDRAFACIAL - www.girlinbetweenied voor en na

Lees haar hele review hier.

Wil je zelf ook graag een HydraFacial proberen? Kijk dan snel op www.hydrafacial.info/locaties/ en boek een behandeling.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?