Blogster Stefanie Mullen's eerste HydraFacial smaakt naar meer!

Blogster Stefanie Mullen’s eerste HydraFacial smaakt naar meer!

Vul je HydraFacial® aan met een luxueuze LED behandeling
9 februari 2016
Snooki’s eerste HydraFacial!
10 maart 2016
Toon alles

Blogster Stefanie Mullen’s eerste HydraFacial smaakt naar meer!

HYDRAFACIAL - Momsmacked

Vriendinnen Stefanie en Theresa hebben een leuke blog voor mama’s die er, naast het verversen van luiers en zorgen voor de kids, ook nog stijlvol willen uitzien: We weten beiden heel goed wat het betekent om een moeder te zijn en nooit uit het oog te verliezen dat je, diep vanbinnen, altijd een vrouw blijft. Maar dat is niet gemakkelijk wanneer je snot wegveegt, luiers vervangt, je geld verbergt voor tieners, […], probeert om 30 seconden te vinden om alleen te gaan plassen of om, op een heel succesvolle dag, te kunnen douchen.

Stefanie probeerde enkele dagen geleden voor het eerst de HydraFacial uit en was super enthousiast: “Je kan letterlijk voelen hoe vocht in je huid gesluisd wordt? Het is ongelooflijk! De HydraFacial zorgt er voor dat fijne lijntjes, rimpels, zonneschade en bruine vlekken afnemen, helpt acne en mee-eters te verwijderen, verbetert hyperpigmentatie en doet opgezwollen huid rond de ogen verdwijnen. Het helpt echt. En het beste is dat de effecten enkele dagen later nog beter zichtbaar zijn en weken aanhouden. Ik heb net mijn volgende afspraak vastgelegd. Het is echt het geld waard!

HydraFacial Voor en na

Lees haar hele review hier.

Wil je zelf ook graag een HydraFacial proberen? Kijk dan snel op www.hydrafacial.info/locaties/ en boek een behandeling.

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?