Ervaringen – HydraFacial | Nederland

Ontdek wat Hollywood van HydraFacial vindt

De mening van celebs

 • Brittany Snow
  Ik kies vaak voor een HydraFacial en probeer één keer per maand te gaan. Ik kreeg zoveel complimentjes na mijn eerste behandeling! Het is een regelmatig terugkerend ritueel geworden. Je huid krijgt zo'n enorme vochtboost! Ik ben gek op HydraFacial!
   
  Brittany Snow
  Actrice
 • Adrienne Maloof
  De HydraFacial MD® is geweldig! Ik voel me steeds gehydrateerd en verfrist! Je huid wordt eerst gepeeld om daarna gevoed te worden met vitamines. Ik beloof je: je gaat het geweldig vinden!
  Adrienne Maloof
  Real Housewives of Beverly Hills
 • Jillian Reynolds
  Ik ben een grote fan! Je doet echt iets goeds voor je lichaam!
  Jillian Reynolds
  (formerly Barberie)
 • Paris Hilton
  Ik heb net een HydraFacial gehad bij Dr Paul Nassif. Mijn huid glanst van gezondheid, zo'n geweldige behandeling! Love it!
  Paris Hilton
  Actrice
 • Marie Osmond
  Ik ben helemaal gek op de HydraFacial MD®! Ik heb een HydraFacial MD® gehad, een huidvernieuwingsbehandeling zonder laser. Daarna ging ik terug voor een tweede behandeling met infrarood licht: mijn huid werd strakker en de collageenproductie werd gestimuleerd waardoor ik er jonger uitzie. En ik gebruik natuurlijk ook veel zonnecrème!  
  Marie Osmond

Ontdek wat cosmetische artsen er van vinden

De mening van beauty professionals

 • Dr. med Klaus Hoffmann

  Met deze moderne methode, die een normale peeling overstijgt, wordt het algemene beeld van de huid egaler en mooier.

  Dr. med Klaus Hoffmann
  Dermatoloog/eigenaar St. Josef Hospital
 • Dr. Howard Sobel

  Ik hou van de HydraFacial MD. Het is de perfecte behandeling voor wie zijn of haar huid wil verjongen en helpt tegen acne en huidveroudering. Ik raad deze behandeling steeds aan bij mijn patiënten omdat het er voor zorgt dat hun huid glanst van gezondheid!

  Dr. Howard Sobel
  Attending Dermatologist and Dermatologic Surgeon at Lenox Hill Hospital
 • Dr. John Diaz

  HydraFacial MD® is geweldig als je patiënten wilt behouden. Het zorgt dat ze regelmatig terugkomen voor nieuwe behandelingen en ook informatie vragen over andere behandelingen.

  Dr. John Diaz
  MD FACS
 • Dr. David Holcomb, MD
  Mijn klanten houden van het gevoel dat hun huid heeft na een HydraFacial®. Het is een uitzonderlijke behandeling.
  Dr. David Holcomb, MD
  Holcomb Facial Plastic Surgery
 • Dr. John F. Farella
  HydraFacial is geliefd bij mijn patiënten: de behandeling is veilig, doeltreffend en kan op elk type huid gebruikt worden.
  Dr. John F. Farella
  M.D. FACS
 • Michelle Kelthy
  HydraFacial MD® levert zo'n dramatisch nieuwe look in slechts één behandeling! Onze cliënten zijn er dol op, en wij ook!
  Michelle Kelthy
  Spa Director, Ritz-Carlton, Naples FL
 • Dr. Grant Stevens

  Hier in het Instituut in Marina Del Ray, hebben we 3 HydraFacials en we zijn er gek op! Meer nog, we gebruiken ze dagelijks en de behandeling is veel populairder dan microdermabrasie, derma planning, en andere methodes. Het is onze nummer 1 toenadering tot medische gezichtsbehandelingen!

  Dr. Grant Stevens
  Medical Director, Marina Plastic Surgery
 • Dr. David Hecker

  Het is een zeer goede lunchbehandeling. Mensen komen langs, midden in hun werkdag, krijgen een behandeling en gaan weer werken en missen niks.

  Dr. David Hecker
  Pampano Beach, FL., Hecker Dermatology Group

Ontdek hoe mensen zoals jij de HydraFacial ervaren

De mening van de klant

Carole Campbell

Charlotte, North Carolina


Tot mijn verrassing zag ik al meteen na mijn eerste behandeling resultaten! Donkere vlekjes waren veel lichter en mijn hele gelaat zag er gehydrateerd en glanzend uit. Ik ben er zo blij mee want ik trouw volgende maand en mijn gezicht ziet er helemaal anders uit!

Layla Cicconi-Smith

Avalon, California


De HydraFacial® heeft echt wonderen verricht voor mijn huid! Mijn gezicht blaakt van gezondheid en ik krijg veel complimentjes van mijn vriendinnen en collega's. Ze vragen me zelfs waar ze zelf zo'n behandeling kunnen laten doen. I voel me jonger en zie er ook jonger uit en zou de HydraFacial® aan zowel vrouwen als mannen willen aanraden. Mijn rimpels zijn verminderd en rode vlekjes zijn bijna helemaal weg. De hele textuur van mijn gelaat ziet er enorm gezond uit!

Janine Sevy

Miss Colorado Globe 2008, Whittier, California


HydraFacial® heeft zoveel veranderd! Mijn huid is veel zachter, de poriën op mijn neus zijn zuiver, ik krijg geen puistjes meer op mijn kin en mijn voorhoofd is niet meer rood. Beste van alles: mijn oogleden waren nogal gezwollen door een allergie maar dit is nu verdwenen!

Julie Netter

Miss Colorado Globe 2008


Wat mij het meest opvalt na een HydraFacial® behandeling is hoe jong en stralend mijn huid uitziet. De HydraFacial® heeft zoveel geweldige en onmiddellijke voordelen zoals het egaliseren van de teint, het verkleinen van poriën, het verminderen van olieproductie en het opfleuren van die vreselijke grijsachtige kleur die wij vrouwen soms krijgen bij het ouder worden. Ik ben zo gelukkig dat ik een manier gevonden heb om mijn huid te verwennen en haar camera proof te houden tijdens mijn werkzaamheden als miss, maar ook tijdens mijn full time job als moeder. Dank je wel HydraFacial®, voor de duidelijk zichtbare en prachtige voordelen!


Laat ons weten wat u van de HydraFacial vindt.

Uw ervaring indienen...

Uw email adres wordt niet verspreid, maar geheim gehouden. Als u niet graag uw volledige naam doorgeeft, dan mag u de initialen opgeven.
 

  Uw naam of initialen (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw ervaring

  U heeft een behandeling gekregen bij:
  Cosmetische artsHuidtherapeutSchoonheidsspecialiste

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  Een account aanmaken?