FAQ – Veel gestelde vragen – HydraFacial | Nederland

VEEL GESTELDE
VRAGEN


 

Vragen over de HydraFacial behandeling

WAT IS EEN HYDRAFACIAL?
De HydraFacial-behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Het werkwoord "to hydrate" betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt HydraFacial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt. De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
WAAROM IS DE HYDRAFACIAL GOED VOOR MIJN HUID?
Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.
BEN IK EEN KANDIDAAT VOOR DEZE BEHANDELING?
HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen. Je eigen arts of specialist kan specifieke behandelingen en serums voor jouw unieke huidconditie of -noden toepassen in de behandeling. Vraag daarom naar een huidevaluatie en een gevoeligheidstest.
HOELANG DUURT DEZE BEHANDELING? KAN IK NADIEN METEEN VERDER?
De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 15 minuten worden uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als "een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat". Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.
 

 

Vragen over de resultaten

HOE LANG DUURT DEZE BEHANDELING? KAN IK NADIEN METEEN VERDER?
De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 15 minuten uitgevoerd worden. De belevenis wordt vaak omschreven als "een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat". Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.
WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN?
Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.
HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG OM HET RESULTAAT TE ZIEN?
Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.
HOE LANG BLIJVEN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?
Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.
 

 

Vragen over huidproblemen en de HydraFacial

KAN IK DE BEHANDELING ONDERGAAN ALS IK EEN HUIDZIEKTE HEB?
Ja. U kunt de HydraFacial-behandeling ondergaan bij onze cosmetische artsen en huidtherapeuten die opgeleid zijn om de huidziekten te herkennen en te onderscheiden.
WELKE HUIDPROBLEMEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET DE HYDRAFACIAL?
De HydraFacial kan ingezet worden bij de meeste huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, UV-schade, pigmentatie problemen etc. Stel uw arts vóór aanvang van de behandeling altijd op de hoogte van uw probleem voor een nog beter resultaat.
ZIJN ER CONTRA-INDICATIES VOOR DE BEHANDELING?
Er zijn enkele contra-indicaties die, in samenspraak met de arts, moeten bekeken worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde pigmentvlekken of huidverhogingen. Gebruikt u fillers of botox? Dan wacht u best 14 dagen voor u een HydraFacial behandeling ondergaat. Om irritatie te voorkomen kunt u best 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol gebruiken in uw dagdagelijkse verzorging.
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?