Karin Verheesen Huidverbetering – HydraFacial | Nederland

Karin Verheesen Huidverbetering

Karin Verheesen Huidverbetering

Jouw HYDRAFACIALTM SPECIALIST in Halsteren (NL)

Passie voor het vak en gedreven om de huid gezond en vitaal te maken! In goede handen bij Karin Verheesen.

Zoals velen op jonge leeftijd nog niet weten welke studie te kiezen, wist ik het zeker, mijn vak wordt schoonheidsspecialiste!

In 1989 behaalde ik  het diploma schoonheidsverzorging en voetverzorging, een minimale vereiste om een vakkundige behandeling toe te passen. Al tijdens de stageperiode van mijn opleiding ontdekte ik dat er veel meer komt kijken bij het uitoefenen van het vak dan het gene ik geleerd had in de opleiding. Door het werk in een aantal gerenommeerde bedrijven,  trainingen, cursussen en het lezen van vakliteratuur leerde ik het vak deskundig en ervaren uit te voeren! De ervaring die ik in de periode als werknemer heb opgedaan is nog steeds van onschatbare waarde, het was de periode dat ik de passie voor het vak ontwikkelde!

Mijn eigen praktijk opende ik in 2001 aan de Kastanjelaan in Halsteren. Natuurlijk stopte het verder verdiepen in theoretische en praktische kennis niet, ik breidde mijn portfolio verder uit met o.a. specialisaties als Acne, Shiatsu Kosmetiek en Pincement massage. In 2007 behaalde ik  het vakdiploma niveau 4 (Allround schoonheidsspecialist). Ieder jaar volg ik verschillende workshops en trainingen bij leveranciers om vakkennis verder te verdiepen. Begin 2013 heb ik deelgenomen aan de opleiding Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste, begin oktober breid ik mijn specialisaties uit met de Bindweefselmassage.

De focus van mijn behandelingen ligt op het verbeteren van de huid met een “vleug” wellness.  Het is fantastisch om de (probleem)huid onder je handen gezond en vitaal te zien worden! Trots ben ik op de grote kring klanten die al gedurende vele jaren hun huid aan mij toevertrouwen. Ik heb een prachtig vak!

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?