Perk Eye Service: want het oog wil ook wat!

Perk Eye Service: want het oog wil ook wat!

Zo bescherm je je ogen in de zomer!
9 augustus 2018
3 vormen van zonneschade en hoe ze aan te pakken
3 vormen van zonneschade en hoe ze aan te pakken
8 september 2018

Ken jij Perk al? Dit kleine zusje van de HydraFacial gebruikt een uniek hybride systeem met een roller-flex technologie en kan gebruikt worden als aanvulling op de populaire hydradermabrasie of helemaal op zichzelf! Vaak wordt bij een HydraFacial de delicate oogzone overgeslagen. Wil jij toch graag die kraaienpootjes behandelen? Dan kan dat met de Perk Eye Service!
 

Hybride Systeem

Dit wil zeggen dat de behandeling tweeledig is: je krijgt eerst een korte behandeling in je schoonheidssalon (STAP 1) om vervolgens thuis aan de slag te gaan met de behandelpen die je mee mag nemen en waar je nog 28 dagen mee verder kan (STAP 2).

 

Rollerflex

Het balletje in de tip van de behandelpen verwijdt de poriën zachtjes, wat een goede absorptie van de ingebrachte voedingsstoffen garandeert, en je een frisse, nieuwe huid geeft.

 

Perk Eye Service

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De delicate huid rond de ogen wordt verheldert en je krijgt een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur.

Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. Verzachtende oogmaskers zijn ook inbegrepen: hiermee kalmeer je de huid onder je ogen met hydraterende komkommer- en zeewierextracten.

 

Andere Perk Services

Perk heeft ook een Face en Lip behandeling. Meer daarover lees je HIER!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?