Skin Health – HydraFacial | Nederland

Skin Health


HYDRAFACIAL™

SKIN HEALTH FOR LIFE™

 

Skin Health For Life™ is een filosofie die niet enkel het zicht van de huid verbetert, maar ook de huid vanbinnen en vanbuiten maximum herstelt. Een levensstijl die bestaat uit de geschikte maandelijkse behandeling voor uw huid. De HydraFacial™ is niet enkel snel en doeltreffend, het verbetert onmiddellijk en zichtbaar de kwaliteit van uw huid. 

 

Vrije radicalen en de rol van antioxidanten

 

We worden dagelijks blootgesteld aan elementen zoals, stress, vervuiling, toxische stoffen en vooral schadelijk UV-licht. Ze worden vrije radicalen genoemd en zijn de voornaamste oorzaak van huidschade en -veroudering. Vrije radicalen vernietigen de chemische make-up van de huidcel en voorkomen zo een normaal verdedigingsproces waardoor onze huid stilaan aftakelt.

Het meest natuurlijke en doeltreffende defensiesysteem hiertegen zijn antioxidanten. Ze neutraliseren de vrije radicalen, herstellen en beschermen de huid. Antioxidanten vinden we terug in vitamines zoals A en E, of in plantenextracten zoals witte thee, rozemarijn en paardekastanje-extract. Antioxidanten zijn van vitaal belang bij het streven naar een gezonde huid.

De HydraFacial™ is een onmisbaar onderdeel in uw huidverzorging. Niet enkel verwijdert HydraFacial™ oppervlakkige schade met dode huidcellen en onzuiverheden, maar de behandeling vult de huid aan met antioxidanten door Vortex™-Fusion, de meest geavanceerde toepassing van mesotherapie.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?