Cosmetische arts – HydraFacial | Nederland

KRACHTIGE ANTI-AGING OP MEDISCH NIVEAU

HydraFacial Tower MD®

De bekroonde HydraFacial™ Tower MD Touch is niet voor niets de grootste favoriet in de HydraFacial™ familie.
 

De bekroonde HydraFacial™ Tower MD Touch is niet voor niets de grootste favoriet in de HydraFacial™ familie. Dankzij zijn gebruiksgemak en uitstraling is hij naast de resultaten van huidverjonging ook nog eens een plezier om mee te werken. Dit medische toestel voor huidvernieuwing werkt op basis van diamant-, serum- en Vortex™- technologie. U wisselt de vier serums tijdens de behandeling naar wens en u heeft tegelijk een snelle toegang tot de protocols en behandelmethodes via het handige touchscreen. Vier wielen met klemmen zorgen voor een vlotte verplaatsing tussen de verschillende behandelruimtes. Het toestel heeft alle mogelijke opties voorzien in één geheel.

 

 
 

GEPATENTEERD HANDSTUK & HYDROPEEL® TIP

De HydraFacial Techniek

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk skintype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Aggresieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLTeal: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®


HydraFacial Tower MD® Resultaten

De HydraFacial kan zonder probleem gecombineerd worden met de huidige populaire invasieve of non-invasieve behandelingen zoals botox, fillers, chemische peelings, laser resurfacings, fraxional lasers, etc.
 

De HydraFacial is een unieke en revolutionaire behandeling die de huid niet alleen verjongt, maar ze ook verbetert en gezonder maakt. De HydraFacial Tower MD is een uiterst krachtig toestel dat het mogelijk maakt om te werken tot in de dermis. Daarnaast zorgen sterkere Glycol-complexen en andere specifieke producten voor een nog beter resultaat. De HydraFacial is een type 1 medische behandeling. D.w.z. dat ze uitgevoerd mag worden door verplegend personeel of door schoonheidsspecialistes, maar enkel onder toezicht van een arts.

HydraFacial werkt niet alleen verstevigend, anti-aging en anti-rimpel, maar kan ook, met snel zichtbaar resultaat,ingezet worden bij het behandelen van vele huidproblemen en –ziektes zoals: Hyperpigmentatie, Acne, Rosacea, Eczeem, Psoriasis, Littekens.

 

 
 

De voordelen van HydraFacial

  • Huidproblemen- en ziektes zoals hyperpigmentatie, onzuivere huid, acne huid, eczeem en rosacea kunnen op een eenvoudige manier aangepakt worden, zelfs bij de meest gevoelige huid.

  • Verlengt en versterkt resultaat van populaire invasieve en non-invasieve behandelingen

  • Wachten op resultaat hoeft niet: het is altijd snel zichtbaar.

  • Ook in de zomer kan de HydraFacial zonder risico toegepast worden.

  • De behandeling is pijnloos en verfrissend.

  • Snel (duurt slechts een 30-tal minuten)


 

Wereldwijd zijn er meer dan 6.000 HydraFacial toestellen in gebruik in meer dan 75 landen. 200 van deze toestellen zijn te vinden bij collega’s in Duitsland. U bent dus duidelijk niet de enige die overtuigd is van de HydraFacial!

 

Mechanische lymfedrainage

 

De lymfedrainagekoppen kunnen zowel op het lichaam als het gelaat gebruikt worden. Deze extra fase bevordert de bloed- en vochtcirculatie. Helpt bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

 

LED licht therapie

 

Het blauwe licht stimuleert de productie van zuurstof in de verstopte poriën, reinigt en bestrijdt de groei van bacteriën. Rood licht versnelt de wondgenezing en ontspant de huid. Het zorgt ook voor een betere bloedcirculatie wat roodheden kan verminderen.

Frequenties:
Blauw: 415 nanometer
Rood: 633 & 810 nanometer

 

Demo aanvraag

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?