Huidtherapeut – HydraFacial | Nederland

ANTI-AGING OP MEDISCH NIVEAU

HydraFacial Allegro MD®

HydraFacial™ Allegro MD – schoonheid met resultaat.
 

HydraFacial™ Allegro MD – schoonheid met resultaat. De HydraFacial™ Allegro MD is het broertje van de bekroonde HydraFacial™ Tower MD Touch. Omdat resultaat voor huidverjonging en uitstraling twee zeer belangrijke factoren zijn, is de Allegro MD een krachtige tafelmodel die nog steeds indrukwekkend oogt in de behandelruimten. Dit medische toestel voor huidvernieuwing werkt op basis van krachtige serums en een gepatenteerde Vortex™- technologie. U wisselt de vier serums tijdens de behandeling naar wens en u heeft tegelijk een snelle toegang tot benodigde vacuüm instellingen via een handige touchscreen. Een slim ingebouwde lade onderaan het toestel geeft ten allen tijde een proper werkstation.

 

 
 

GEPATENTEERD HANDSTUK & HYDROPEEL® TIP

De HydraFacial Techniek

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk skintype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Aggresieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLTeal: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®


HydraFacial Allegro MD® Resultaten

De HydraFacial kan zonder probleem gecombineerd worden met de huidige populaire invasieve of non-invasieve behandelingen zoals botox, fillers, chemische peelings, laser resurfacings, fraxional lasers, etc.
 

De HydraFacial is een unieke en revolutionaire behandeling die de huid niet alleen verjongt, maar ze ook verbetert en gezonder maakt. Hierdoor kan ze zonder probleem aangeboden worden i.c.m. andere behandelingen tegen huidproblemen. Sterker nog: doordat de HydraFacial de huid gezonder maakt door het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden, haalt men meer resultaat uit andere behandelingen en is dit resultaat ook langer zichtbaar.

De HydraFacial Allegro werkt op basis van serum- en Vortex™- technologie. U wisselt de vier serums tijdens de behandeling naar wens af, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op de unieke huidconditie van de klant. Hierdoor kunt u elke klant een persoonlijke behandeling bieden. De HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op deze behandeling. 

Daarnaast is de behandeling ook pijnloos en verfrissend, en zijn resultaten instant zichtbaar: de klant heeft het gevoel van een nieuwe huid. Na een HydraFacial kan men meteen make-up aanbrengen en de normale activiteiten hervatten, aangezien er geen herstelperiode is. Ideaal dus als quick fix tijdens de middagpauze.

Na de behandeling kunnen klanten thuis verder aan de slag met de Daily Essentials verzorgende serums. Hierdoor worden de resultaten verhoogd en zijn ze langer zichtbaar. De combinatie van klinisch vervaardigde serums voor thuis en in de cabine zorgt voor de ultieme voorsprong op de markt t.o.v. collega’s.

 

 

 
 

De voordelen van HydraFacial

  • Huidproblemen- en ziektes zoals hyperpigmentatie, onzuivere huid, acne huid, eczeem en rosacea kunnen op een eenvoudige manier aangepakt worden, zelfs bij de meest gevoelige huid.

  • Persoonlijk af te stemmen op de klant

  • Wachten op resultaat hoeft niet: het is altijd snel zichtbaar.

  • Ook in de zomer kan de HydraFacial zonder risico toegepast worden.

  • De behandeling is pijnloos en verfrissend.

  • Snel (duurt slechts een 30-tal minuten)


Mechanische lymfedrainage

 

De lymfedrainagekoppen kunnen zowel op het lichaam als het gelaat gebruikt worden. Deze extra fase bevordert de bloed- en vochtcirculatie. Helpt bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

 

LED licht therapie

 

Het blauwe licht stimuleert de productie van zuurstof in de verstopte poriën, reinigt en bestrijdt de groei van bacteriën. Rood licht versnelt de wondgenezing en ontspant de huid. Het zorgt ook voor een betere bloedcirculatie wat roodheden kan verminderen.

Frequenties:
Blauw: 415 nanometer
Rood: 633 & 810 nanometer

 

Demo aanvraag

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?