Schoonheidsspecialist – HydraFacial | Nederland

ANTI-AGING EN HUIDVERBETERING

HydraFacial

HydraFacial™ – want een gezonde huid, is een mooie huid.
 

HydraFacial™ – schoonheid met resultaat. De HydraFacial™ Elite is het broertje van de bekroonde HydraFacial™ Tower MD Touch. Omdat resultaat voor huidverjonging en uitstraling twee zeer belangrijke factoren zijn, is de Elite een krachtig all-in-one apparaat dat dankzij zijn prestigieuze en slanke uitstraling je klanten meteen overtuigt. Dit gepatenteerd apparaat voor huidvernieuwing werkt op basis van krachtige serums en een gepatenteerde Vortex™- technologie. Je wisselt de vier serums tijdens de behandeling naar wens en je hebt alle protocols direct ingebouwd in de geavanceerde computer. Dankzij de nieuwe branding straalt ook de software de nodige HydraFacial klasse uit en is dit apparaat werkelijk een pareltje in je behandelruimte. Dit apparaat wordt geleverd met lymfe drainage, rood, infrarood én blauw LED licht, een adapter om de unieke Perk ogen en lippen boosters uit te voeren alsook de mogelijkheid om met de nieuwste HydraFacial Keravive behandeling voor de gezonde hoofdhuid te werken. 

 

 
 

GEPATENTEERD HANDSTUK & HYDROPEEL® TIP

De HydraFacial Techniek

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk skintype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Aggresieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLTeal: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®


HydraFacial Resultaten

De HydraFacial kan zonder probleem gecombineerd worden met de huidige populaire behandelingen in het salon zonder contra-indicaties.
 

De HydraFacial is een unieke en revolutionaire huidbehandeling die verstevigend, anti-aging en anti-rimpel werkt. Ze kan ingezet worden voor een onmiddellijk resultaat.

Huidverjonging vraagt om peeling:  de huid ziet er meteen gladder uit, de celactiviteit wordt gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt toe. Helaas hebben de  meeste peelingmethodes een irriterend en dehydraterend karakter. Bij de HydraFacial is dit niet het geval. Met deze hydradermabrasie wordt de huid wel gepeeld, maar worden antioxidanten ingesluisd ter bescherming van de huid en hyaluronzuur om rimpels op te vullen.

Doordat de behandeling met de HydraFacial de huid gezonder maakt, kunnen klanten maandelijks terugkomen voor een verzorging en is een kuur niet meer van toepassing. Daarnaast is de behandeling ook pijnloos en verfrissend, en zijn resultaten instant zichtbaar: de klant heeft het gevoel van een nieuwe huid. Na een HydraFacial kan men meteen make-up aanbrengen en de normale activiteiten hervatten, aangezien er geen herstelperiode is. Ideaal dus als quick fix tijdens de middagpauze.

Na de behandeling kunnen klanten thuis verder aan de slag met de Partnerschap take-home kits van NassifMD of Circadia. Hierdoor worden de resultaten verhoogd en zijn ze langer zichtbaar. De combinatie van klinisch vervaardigde serums voor thuis en in de cabine zorgt voor de ultieme voorsprong op de markt t.o.v. collega’s.

De HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op deze behandeling.  Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op de unieke huidconditie van de klant. Hierdoor kunt u elke klant een persoonlijke behandeling bieden. 

 
 

 
 

De voordelen van HydraFacial

  • This is the 1st item

  • This is the 2nd item

  • Gezondere huid die er jonger uitziet.

  • Geschikt voor alle huidtypes

  • Efficiënt: onmiddellijk resultaat zonder wachttijd.

  • Klanten zijn tevreden en komen maandelijks terug.

  • De behandeling is pijnloos en verfrissend.

  • Snel (duurt slechts een 30-tal minuten)


Mechanische lymfedrainage

 

De lymfedrainagekoppen kunnen zowel op het lichaam als het gelaat gebruikt worden. Deze extra fase bevordert de bloed- en vochtcirculatie. Helpt bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.

 

LED licht therapie

 

Het blauwe licht stimuleert de productie van zuurstof in de verstopte poriën, reinigt en bestrijdt de groei van bacteriën. Rood licht versnelt de wondgenezing en ontspant de huid. Het zorgt ook voor een betere bloedcirculatie wat roodheden kan verminderen.

Frequenties:
Blauw: 415 nanometer
Rood: 633 & 810 nanometer

 

 
WIJ KOMEN GRAAG BIJ JOUW LANGS

Informatie & Demonstratie aanvragen?

 
HOE EEN GEZONDE HUID JE HUIDPROBLEEM KAN AANPAKKEN

HydraFacial en huidproblemen

 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?