Schoonheidsspecialist – HydraFacial | Nederland

ANTI-AGING EN HUIDVERBETERING

HydraFacial Allegro

HydraFacial™ Allegro – want een gezonde huid, is een mooie huid.
 

HydraFacial™ Allegro MD – schoonheid met resultaat. De HydraFacial™ Allegro MD is het broertje van de bekroonde HydraFacial™ Tower MD Touch. Omdat resultaat voor huidverjonging en uitstraling twee zeer belangrijke factoren zijn, is de Allegro MD een krachtige tafelmodel die nog steeds indrukwekkend oogt in de behandelruimten. Dit medische toestel voor huidvernieuwing werkt op basis van krachtige serums en een gepatenteerde Vortex™- technologie. U wisselt de vier serums tijdens de behandeling naar wens en u heeft tegelijk een snelle toegang tot benodigde vacuüm instellingen via een handige touchscreen. Een slim ingebouwde lade onderaan het toestel geeft ten allen tijde een proper werkstation.

 

 
 

GEPATENTEERD HANDSTUK & HYDROPEEL® TIP

De HydraFacial Techniek

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk skintype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Aggresieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLTeal: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®


HydraFacial Allegro Resultaten

De HydraFacial kan zonder probleem gecombineerd worden met de huidige populaire behandelingen in het salon zonder contra-indicaties.
 

De HydraFacial is een unieke en revolutionaire huidbehandeling die verstevigend, anti-aging en anti-rimpel werkt. Ze kan ingezet worden voor een onmiddellijk resultaat.

Huidverjonging vraagt om peeling:  de huid ziet er meteen gladder uit, de celactiviteit wordt gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt toe. Helaas hebben de  meeste peelingmethodes een irriterend en dehydraterend karakter. Bij de HydraFacial is dit niet het geval. Met deze hydradermabrasie wordt de huid wel gepeeld, maar worden antioxidanten ingesluisd ter bescherming van de huid en hyaluronzuur om rimpels op te vullen.

Doordat de behandeling met de HydraFacial Nectre de huid gezonder maakt, kunnen klanten maandelijks terugkomen voor een verzorging en is een kuur niet meer van toepassing. Daarnaast is de behandeling ook pijnloos en verfrissend, en zijn resultaten instant zichtbaar: de klant heeft het gevoel van een nieuwe huid. Na een HydraFacial kan men meteen make-up aanbrengen en de normale activiteiten hervatten, aangezien er geen herstelperiode is. Ideaal dus als quick fix tijdens de middagpauze.

Na de behandeling kunnen klanten thuis verder aan de slag met de Daily Essentials verzorgende serums. Hierdoor worden de resultaten verhoogd en zijn ze langer zichtbaar. De combinatie van klinisch vervaardigde serums voor thuis en in de cabine zorgt voor de ultieme voorsprong op de markt t.o.v. collega’s.

De HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op deze behandeling.  Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op de unieke huidconditie van de klant. Hierdoor kunt u elke klant een persoonlijke behandeling bieden. 

 

 

 
 

De voordelen van HydraFacial

  • Gezondere huid die er jonger uitziet.

  • Geschikt voor alle huidtypes

  • Efficiënt: onmiddellijk resultaat zonder wachttijd.

  • Klanten zijn tevreden en komen maandelijks terug.

  • De behandeling is pijnloos en verfrissend.

  • Snel (duurt slechts een 30-tal minuten)


Demo aanvraag

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]