Waarom HydraFacial ideaal is om acne te bestrijden

Waarom HydraFacial ideaal is om acne te bestrijden

10 tips om acne te voorkomen
10 tips om acne te voorkomen
14 april 2018
Eten vs. Acne
Eten vs. Acne
26 april 2018

Waarom HydraFacial ideaal is om acne te bestrijden

 

Als je op zoek bent naar een gelaatsbehandeling om acne en acnelittekens te verminderen, ben je bij de HydraFacial aan het juiste adres. Deze populaire behandeling heeft een heleboel cosmetische voordelen en is bijzonder doeltreffende voor wie last heeft van acne en de littekens die deze ontstekingen nogal eens met zich meebrengen. De HydraFacial is geschikt voor elke huidtype en pakt naast acne ook hyperpigmentatie, rimpels, fijne lijntjes en verstopte poriën aan.

 

Hoe werkt de HydraFacialbehandeling?

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

Tijdens de eerste stap wordt je huid geëxfolieerd en grondig gereinigd. Met het speciale handstuk worden je poriën geopend, dode huidcellen verwijderd en onzuiverheden (zoals restjes make-up) weggevaagd.

Stap twee bevat een zuurpeeling waarbij je kan kiezen uit verschillende sterktes van de glysal peel. Vaak zorgen dit soort peelings voor een onaangenaam gevoel, maar niet bij de HydraFacial! Onze peelings zijn namelijk erg zacht voor je huid zodat deze niet geïrriteerd geraakt.

Na de zuurpeeling volgen de extracties (stap 3). Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Beta-HD serum: deze fase verwijdert de overtollige oliën en zuivert de poriën tot in de volledige diepte. Er wordt een Vortex fusie tip op het handstuk geplaatst die zorgt voor een vacuüm effect zodat onzuiverheden optimaal verwijdert kunnen worden.

Tijdens de vierde en laatste stap wordt er een serum aangebracht op de huid. De Vortex fusie tool wordt gebruikt om je huid te verzadigen met antioxidanten en collagee-n.

 

HydraFacial als Acne behandeling

Acne discrimineert niet als het op leeftijd aankomt. Veel volwassenen hebben last van zware acne en worstelen hierdoor met vermindert zelfvertrouwen en acnelittekens. De HydraFacial kan extreem doeltreffend zijn in het verminderen van deze littekens alsook in het behandelen van een vette huid wat vaak de oorzaak is van acne-opstoten.

De behandeling bestaat uit een reiniging, een exfoliëring, extracties en hydratatie. Wanneer als deze stappen doorlopen zijn worden hyaluronzuur, peptides en anti-oxidanten aangebracht. Er worden speciale HydroPeel tips gebruikt die allemaal verschillende peelingranden hebben en allemaal zeer doeltreffende zijn in het exfoliëren van de huid. De Vortex Fusie technologie zorgt ervoor dat onzuiverheden snel losgeweekt kunnen worden.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?